ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε ανακινήσεις καθώς και αναπαλαιώσεις εσωτερικών & εξωτερικών χώρων σε κατοικίες, εκκλησίες,διατηρητέα κτίρια, εμπορικά καταστήματα & ξενοδοχεία .Η μελέτη, κατασκευή και  τοποθέτηση των προϊόντων μας γίνονται με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Το τμήμα κατασκευών  που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.

Η εταιρία, σήμερα, πρωτοπορεί στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Αυτή η τεχνογνωσία και η εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, έχει αποκτηθεί ύστερα από μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο. Η εταιρεία μας έχει στιβαρή υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές.

Το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η τεράστια ποικιλία σχεδίων. Έχουμε καταφέρει να ανανεώνουμε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια, να συντηρούμε τα παλιά καθώς και να δημιουργούμε νέα, με την ανάπτυξη του Δημιουργικού μας τμήματος.

Follow by Email